| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
anna
|
Wysłany: 2006-11-01, 16:53 Temat postu: czy oni potrafia kochac? |
|
|
ciÄ
gle o nim mysle i nie mogÄ przestaÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co mam robiÄ poradzcie on jest tam a ja tu i nie mogÄ o nim zapomnieÄ nie wiem czy to miĹoĹÄ czy zauroczenie ale nie mogÄ o nim przestac myslec anna136@buziaczek.pl 
Ostatnio zmieniony przez anna dnia 2006-11-01, 17:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maisa
|
Wysłany: 2006-11-01, 16:54 Temat postu: |
|
|
| A napisz cos wiecej jak sie poznaliscie i czym Twoj luby sie zajmuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 16:56 Temat postu: |
|
|
wĹaĹnie, napisz coĹ o swoim lubym 
Ostatnio zmieniony przez weasel_82 dnia 2006-11-01, 17:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:01 Temat postu: |
|
|
dajmy chĹopakowi szanse
Sama bym chÄtnie zostaĹa Animatorem chyba jakbym byĹa facetem hehe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:02 Temat postu: |
|
|
Wszyscy jesteĹmy tylko ludĹşmi,
w takim razie na takie pytania chyba same/sami potrafimy sobie odpowiedzieÄ  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:03 Temat postu: |
|
|
To nie takie proste.
By tu przyjechal na prace i mogl zostac, to musi to byc calkowiecie legalne.
Nie tylko musi spelnic wyagania na wize (uregulowane stosunki wojskoe, finansowe, prawne) to pracoodawca taki tu w PL. musi udowodnic wpierw ze w Polsce szukal kogos na dane stanowisko ale nie znalazl nikogo odpowiedniego (np. przekonujace ogloszenie w prasie), udac sie z tym do urzedu i oswiadczyc o poywzszym, miec zezwolenie na zatrudnienie cudzoziemnca i zezwolenie jemu na prace i jakies tam jeszcze ta jeszcze sprawy a propos opieki ale to chyba juz wchodzi w obowiazki wystawiajacego zaproszenie tego typu - do pracy.
Pozdrawiam
i zycze powodzenia
a jak znajdziesz chetnego do zatrudnienia o obytych gosci z wieloma jezykami to daj znac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:05 Temat postu: |
|
|
JA byĹam w Tunezji i teĹź kogoĹ poznaĹam ten ktoĹ byĹ moim kelnerem w hotelu...No i tak sie zaczÄĹo. Utrzymujemy kontakt, mam wraĹźenie Ĺźe on NAPRAWDÄ siÄ we mnie zakochaĹ. Ja w nim teĹź...Ale teraz...On tak daleko...BÄe tam za rok dopiero... Ĺťeby to wszystko nie umarĹo..Ĺťeby wiatr nie rozwiaĹ uczuÄ a sĂłl nie wypaliĹa serc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania8810
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:07 Temat postu: |
|
|
ja mojÄ
miĹoĹÄ poznaĹam tez w hotelu ale pracuje on jako animator i tak tÄskniĹam za nim Ĺźe wrociĹam do niego po 2 tygodniach i za pare tygodni pobieramy siÄ bÄdzie dobrze on teĹź siÄ zastanawia napewno czy nie zapomnisz o nim sama to wiem z wĹasnego doĹwiadczenia jak juĹź sie zakochajÄ
to na ĹmierÄ
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-11-01, 17:07[/i] ][/size]
Ĺźycze powodzenia ĹźebyĹcie wytrwali  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:14 Temat postu: |
|
|
Witam Was...
napiszcie co myĹlicie - poznaĹam Tunezyjczyka, pracowaĹ w moim hotelu jako ratownik. ByĹy urocze chwile, sĹowa, zapewnienia. Potem wymiana adresĂłw, numerĂłw tel, maili itp. No i przez tydzieĹ kontakt byĹ, ostatni mail - czyste szaleĹstwo - on stwierdziĹ Ĺźe spotkaĹ kobietÄ swojego Ĺźycia, co wiÄcej stwiedziaĹ Ĺźe zrobi wszystko Ĺźeby ze mnÄ
byÄ, myĹli o dzieciach czytaĹam to z przymruĹźeniem oka - po 2 tyg. znajomoĹci TAKIE zapewnienia ale miĹo siÄ czytaĹo i coĹ w sercu drgaĹo. Po tym ostatnim mailu nagle cisza. Jego kom. wyĹÄ
czona, milczy, zero maili. No cóş. Bywa. Ale nie rozumiem dlaczego w taki sposĂłb zakoĹczyĹ znajomoĹÄ? WydawaĹo mi siÄ Ĺźe oni bardzo serio traktujÄ
to co mĂłwiÄ
, a moĹźe sie mylÄ??? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:14 Temat postu: |
|
|
Niestety to tylko faceci i Ĺźadko serio traktujÄ
co mĂłwiÄ
Dla mnie to brak szacunku dla samego siebie i swoich uczuÄ, ale... to faceci! Nie zapominajmy o tym.
Poczekaj jeszcze trochÄ. Co masz innego do roboty? MoĹźe siÄ odezwie, moĹźe rzeczywiĹcie jakaĹ sytuacja Ĺźyciowa ... a moĹźe kolejna miĹoĹÄ tam, lub jego true Ĺźona siÄ pojawiĹa ... róşnie bywa.
Na przyszĹoĹÄ powiem Ci tylko tyle, Ĺźe takie (z obcokrajowcem z innej kultury) zwiÄ
zki sÄ
bardzo trudne, do tego to zwiÄ
zki zazwyczaj na odlegĹoĹÄ...jest cholernie ciÄĹźko WiÄc zanim siÄ zakochasz i twĂłj Ĺwiat zawiruje, przemyĹl wszytsko za i przeciw.
powodzenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:15 Temat postu: |
|
|
weasel_82, dziÄki za szybkÄ
odpowiedĹş na szczÄĹcie jeszcze nie zdÄ
ĹźyĹam siÄ zakochaÄ, ale i tak myĹlÄ...Tak naprawdÄ caĹy czas zastanawiam siÄ nad ich mentalnoĹciÄ
....wiesz, sposĂłb podejĹcia w tym przypadku do relacji damsko-mÄskich...WydawaĹo mi sie Ĺźe potrafiÄ
byÄ bardziej szczerzy i mniej wyrachowani niĹź Europejczycy, ale masz racjÄ, to przecieĹź sa normalni faceci i chyba "podĹoĹźe kulturowe" nie ma tu wielkiego znaczenia
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:15 Temat postu: |
|
|
potrafia byÄ przede wsztskim bardziej wylewni Ale czy mniej wyrachowani...no nie wiem Facet to facet, jedni majÄ
bardziej gorÄ
cÄ
krwe i potrafiÄ
, ba!! chcÄ
i widzÄ
jak siÄ zachowaÄ, a inni mniej Nadal jednak to facet, a ty nadal jesteĹ kobitkÄ
i relacje na wstÄpie sÄ
wszÄdzie podobne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:16 Temat postu: |
|
|
czytam Twoje posty i widzÄ Ĺźe bliski jest Ci Nabeul mnie teĹź Ten "mĂłj" ratownik wynajmuje tam mieszknie....
Kurcze, bez wzglÄdu na ratownika na pewno wrĂłce do Tunezji, myĹlÄ Ĺźe juĹź zakochaĹam siÄ w tym kraju... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:16 Temat postu: |
|
|
memu sercu bliska caĹa Tunezja, chodĹş nieukrywam Ĺźe wole PĂłĹnoc Ja kocham zieleĹ i piÄkne widoki z motywem wody a nie pustyni
Oliwki mi siÄ koĹczÄ
... oliwa teĹź opalenizny juĹź nie widaÄ, stres pod zenit..pojechaĹabym,ale u mnie to nic nie wiadomo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:17 Temat postu: |
|
|
Nie wiadmo, rok to dĹugo dla kazdego chyba.... chyba ze jest sie tak szalnym jak np. ja ale to juz inna bajka o wielkiej milosci ...a chyba nie skoczyla sie zbyt szczesliwie. Tez zaluje ze nie czytalam tych wszytskich for przed..jadac do Tunezji nie wiedzialam o niej nic lwaczanie z tym gdzie ona w ogole lezy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:18 Temat postu: |
|
|
hm... po 4 z kawalkiem, ciezko bylo..ale to byly poczatku, kupa smiechu poznawania sie telefony, maile... hehe, no i nowe znajmosci netowe i nietylko, oraz czas ntensywnych rozmyslan i nauki ...az w koncu chwile rpzed ponownym poznaniem "poddalam sie" i stwierdzialam ze dam szanse temu zwiazkowi Chyba sie oplacalo , mimo wszytsko  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:20 Temat postu: |
|
|
udalo , no nie wiem Bo zwiazek raczej juz nie istnieje Jednak to nie kwestia narodowosci tylko zycia Nie zawsze sie udaje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weasel_82
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:22 Temat postu: |
|
|
Bylam, to swieza sprawa stad to "raczej"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:24 Temat postu: |
|
|
Weasel byĹam tu jakiĹ czas i pisaĹa o ratowniku, ktĂłry przestaĹ siÄ odzywaÄ. WyobraĹş sobie Ĺźe siÄ odezwaĹ. DokĹadnie dzisiaj. OkazaĹo siÄ Ĺźe miaĹ wypadek samochodowy i leĹźaĹ nieprzytomny w szpitalu. WierzÄ mu choÄ wiem Ĺźe jakikolwiek zwiÄ
zek jest bez szans. Dziewczyny! Czasem sÄ
wyjÄ
tki, ale pamiÄtajcie Ĺźe nie moĹźna nikogo poznaÄ w ciÄ
gu kilku dni!! A potem poprzez maile i sms jest to tym bardziej trudne!!! Nie dajcie siÄ "wkrÄcaÄ" bo tylko bÄdziecie cierpieÄ. NaprawdÄ potrzeba duĹźo samozaparcia i dojrzaĹoĹci Ĺźeby utrzymaÄ zwiazek na odlegĹoĹÄ...Pozdrawiam Was wszystkie i ĹźyczÄ Wam spotkania PRAWDZIWEGO szczÄĹcia i miĹoĹci  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutka
|
Wysłany: 2006-11-01, 17:27 Temat postu: |
|
|
Hej
to fakt Ĺźe nie lubiÄ
poĹźegnaĹ. Ten "mĂłj" ratownik powiedziaĹ mi przed odjazdem Ĺźe gdyby nie pewne okolicznoĹci nie przyszedĹby powiedzieÄ good by. Pomimo tego Ĺźe byliĹmy umĂłwieni! A co do tekstu z wypadkiem - uwaĹźaj - myĹlÄ Ĺźe sama wyczujesz czy byĹ szczery czy nie. Ja miaĹam podobne wÄ
tpliwoĹci. Ale ostatnio chyba zaczynam mu wierzyÄ. To fakt Ĺźe moĹźe sobie pisaÄ na luzie maile i smsy dla podszkolenia jÄzyka. Tylko plizzzz uwaĹźajcie na uczucia innych!! Bo moĹźe komuĹ faktycznie zaleĹźy...Ja nie wierzÄ w miĹoĹÄ od pierwszego wejĹźenia, ale coraz bardziej przekonujÄ siÄ Ĺźe ratownik chyba uwierzyĹ (choÄ nigdy nie powiedziaĹ tych sĹĂłw). Wiem natomiast co powinnam zrobiÄ teraz Ĺźeby go nie zraniÄ - napisaÄ maila z wyjaĹnieniem wszystkich moich wÄ
tpliwoĹci, obaw i tego co dla mnie jest nierealne.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|